Nové
Mladý jačmeň BIO

Mladý jačmeň BIO

Kód 0025

Stav produktu: Nový produkt

Mladý jačmeň - Green Young Barley

Zelený extrémne jemný prášok z výhonkov mladého zeleného jačmeňa. Je určený k príprave sviežeho zeleného nápoja. Takto získaný zelený nápoj je veľmi ľahko a rýchlo vstrebaný do organizmu. Obsahuje široké spektrum minerálov, vitamínov, enzýmov a je zdrojom životodarného chlorofylu a vlákniny.

22,00 € s DPH

Detaily

Mladý jačmeň - Green Young Barley

Patrí medzi zelené potraviny, ktoré majú význam pre ľudský organizmus nielen z hľadiska preventívneho, ale aj ako samotná súčasť liečby.

Obsahuje:

10x viac vápnika ako mlieko

25x viac draslíka ako banány

16x viac vitamínu B1 ako paradajky

45x viac vitamínu B2 ako hlávkový šalát

20x viac vitamínu E ako biela múka

8x viac kyseliny listovej ako špenátovej, obsahuje zinok - iné potraviny ho neobsahujú

 

Užívanie mladého jačmeňa je vhodné pri týchto problémoch:

zlepšenie krvného obrazu, problémy s trávením

- chlorofyl sa používa pri liečbe vredových ochorení žalúdka a čriev páchnuci dych a hemoroidy prevencia proti ukladaniu cholesterol, proti zápche 

- vďaka obsahu draslíka a vlákniny, ktoré podporujú pohyb tráviacej sústavy a vyprázdňovanie pálenie záhy

- mladý jačmeň sa vyznačuje výrazne zásaditou povahou, čím obnovuje acido-alkalickú rovnováhu pri kyslom organizme, spomalenie bunkového starnutia

- SOD (super oxid dismutáza) ničí kyslíkové radikály, proti-rakovinové účinky

- enzým SOD a chlorofyl vykazujú účinné proti-rakovinové pôsobenie, problémy so srdcom, krvným obehom

- odstraňuje bolesti hlavy, poruchy spánku, chronickú únavu a depresie, cukrovka

- vďaka svojej zásaditej povahe upravuje mladý jačmeň priechod cukrov cez črevné steny vonkajšie a vnútorné zápaly

- využíva sa vysoký obsah chlorofylu

Hlavné zložky mladého jačmeňa a ich vplyv na ľudský organizmus:
CHLOROFYL má dezinfekčné a detoxikačné účinky, zlepšuje krvný obraz, okysličenie jednotlivých orgánov, bráni zápalom, urýchľuje hojenie rán. Najzaujímavejšia je podobnosť molekuly chlorofylu s molekulou hemoglobínu krvného farbiva. Chlorofyl taktiež podporuje celkovú regeneráciu organizmu a neutralizuje voľné radikály. Testami bol tiež preukázaný jeho vplyv na redukciu vstrebávania karcinogénov v tráviacom trakte.

AMINOKYSELINY:

mladý jačmeň obsahuje 18 aminokyselín vrátane 8 esenciálnych, ktoré si organizmus nevie vyrobiť sám. Aminokyseliny sú základným stavebným kameňom bielkovín, z ktorých je tvorená každá bunka ľudského organizmu.

ENZÝMY:

v mladom jačmeni sa nachádza celý rad aktívnych enzýmov, ktoré sú základným katalyzátorom takmer všetkých chemických procesov v našom tele. Prítomnosť širokého spektra enzýmov je výsledkom šetrného spracovania mladého jačmeňa. Významný efekt mladého jačmeňa na ľudský organizmus, čím zabraňuje prekysleniu organizmu. V súčasnosti väčšina konzumovanej stravy spôsobuje v tele kyslú reakciu.

 

ANTIOXIDANT: 

mladý jačmeň veľmi účinne neutralizuje účinok voľných kyslíkových radikálov; antioxidanty rastlinného pôvodu znižujú riziko vzniku rakoviny a chronických ochorení

Dávkovanie:

1 vrecúško 3g denne

Optimálne je užívanie ráno ihneď po prebudení. Rekonvalescenti, športovci, starší a chorí ľudia môžu dávku zdvojnásobiť. Deťom je odporúčaná polovičná dávka.

Príprava nápoja:

Obsah jedného vrecúška zmiešajte s chladnou čistou vodou, mliekom alebo džúsom (cca 150 ml).

Obsah balenia:

120g (40 sáčkov x 3g) + 25% (10 sáčkov naviac) spolu až 50 sáčkov v balení